Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте ми съвет за 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дайте ми съвет за 145

Здрасти на всички!
    Аз съм нов тук, но вече често ще посещавам този форум. Причината е ясна - преди няколко дни купих Алфа Ромео 145 1.6 Боксер. Колата е 1996 година април, внесена от Италия. Проблеми нямахме докато пътувахме от София до Бургас. Има някои малки забележки - дясното ел. стъкло не работи, гърнето мисля че е изместено, на ниските предавки реве но не много силно и др. дребни такива неща. Искам да ви попитам какво е желателно да й се смени, има ли голяма опастност да я откраднат, т.е. да побързам ли да си направя каско и още нещо ако искате да ме посъветвате ще съм ви много благодарен!
    Поздрави!
    Слави

Направи си задължително каско, чувал съм такива неща ... аз лично взех заем но си направих веднага.

За ръмженето - ами педала на газта е по-чувствителен на алфите и моята ръмжи на ниски предавки като понастъпеш газта дори не до край а по-леко. Пък те май алфите си ръмжат на ниски по подразбиране?
    Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

Честито колега да си я караш без авариино дъллллллллллллги киломерти

Тези коли са с чуствителен педал но чак силно ръмжене не бих казал виж си гърнетата може някое да е тръгнало.
      За стъклото виж първо предпазителя и ако е здрав сваляй кората но внимателската.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2809

Разхода е нормален за Алфа малко висок но си заслужава.
      Абе карай с кеф и се наслаждавай
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

145 никой не краде , ама си направи каско да не я треснеш някаде 4е много бяга като натиснеш газта

Comment

Working...
        X